Wanneer het misloopt in de spijsvertering, loopt het mis in het hele lichaam! 

We leven volgens het motto: “mens sana in corpore sano”. Mentale en emotionele aspecten hebben zeer vaak een grote invloed op ons lichaam en omgekeerd. Ik bied jou een totale aanpak die zowel de psyche, als het fysieke lichaam omvat. Ik verdiep me in de relatie én de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Your gut is NOT Las Vegas.. What happens in your gut,
does not stay in your gut! 

Het totale pakket

Laten we even dieper ingaan op het totale pakket, door onze expertises onder de loep te nemen:

Angélique is de orthomoleculaire specialist. Orthomoleculaire therapie en voeding liggen aan de basis. Later specialiseerde ze zich in de spijsvertering, als darmtherapeut en het hormonale systeem als hormoon coach. Sinds 10 jaar verdiep ik mij in deze verschillende strekkingen binnen de gezondheidszorg.

Ellen is gespecialiseerd in het afslanken en verdiepte zich ook in het hormonale gebeuren als hormoon coach. 

Het is ONZE passie jou te helpen! 

Wanneer er iets misloopt in de spijsvertering, of in het hormoonstelsel, loopt er iets mis in het volledige lichaam en dus ook in de psyche. De voeding aanpassen of een ondersteunend supplement geven is dan vaak niet voldoende. Ik kan jou hiermee helpen door mijn expertise in het spijsverterings- en hormonale stelsel uit te oefenen. Om te weten wat er aan de hand is met jouw lichaam, dienen we mogelijks extra onderzoeken te doen, in samenwerking met het labo.
Ik begeleid jou zowel voor fysieke, als psychische klachten (in samenwerking met en op doorverwijzing van psychologen). Dit doe ik door middel van: orthomoleculaire therapie, darmtherapie, hormoon coaching, hypnotherapie en psychotherapie.
Worstel je met een suikerverslaving, wil je stroppen met roken, de stress in jouw dagelijks leven verminderen, gezonder eten? Overweeg dan zeker de hypnotherapie. Deze therapie is ook zeer nuttig tijdens het orthomoleculaire, hormoon- en spijsverteringstraject.

Hormonale klachten, opgeblazen buik, acné, eczeem, allergieën 

We hebben het veel gehad over de relatie tussen lichaam en geest, omdat dit binnen DARMGELUK ons stokpaardje is maar natuurlijk is het hele fysieke lichaam mijn "cup of tea". Binnen dit gegeven mag je denken aan hormonale klachten als PCOS, endometriose, schildklierproblemen, acné en nog veel meer.
Maar zeker ook aan darmklachten, huidklachten in het algemeen en niet te vergeten allergieën en intoleranties! 

Meten is weten

We beginnen met een uitgebreide intake, dit is een online formulier dat je invult voordat onze eerste afspraak plaatsvindt. Dit is voornamelijk van toepassing voor de orthomoleculaire, hormoon- en darmtherapie.
Nadien stellen we samen een gepast therapieplan op met - eventueel en in samenspraak - de nodige onderzoeken om je van jouw fysieke en/of psychische moeilijkheden te verhelpen.
Weten is meten! In plaats van te werken op basis van een hypothese, kies ik ervoor om te werken met feiten. Ik werk daarom nauw samen met een gespecialiseerd labo dat mij voorziet van deze feiten.