AFSPRAKEN

Maak komaf met jouw klachten op een natuurlijke en duurzame manier.

1

Intakegesprek

We starten met een eerste gesprek: de intake. In dit gesprek maken we een inventaris van jouw klachten. Op voorhand vul je een intake formulier in en houd je gedurende een week een klein voedingsdagboekje bij ( welke je ontvangt van mij). Alleen zo kan ik een compleet beeld vormen van wat de klachten zijn en wat de verbanden zijn.
Wij werken samen met 2 verschillende laboratoria die voor ons onderzoeken uitvoeren. Tijdens de intake bespreken we welk onderzoek aangewezen is om de oorzaak van jouw klachten te bepalen.

We nemen de voeding onder de loep en gaan al van start met het optimaliseren van de spijsvertering en ondersteunen de hormonen dankzij voeding en suppletie.
Bij elke intake wordt ook een meting/scan gedaan met een bioresonantie apparaat of onze oligoscan. Dit stelt ons in staat een complete lichaamsscan te doen en vele lichaamsfuncties uit te meten. Een intake duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

2

Vervolgconsult (na 3-4 weken)

In dit consult bespreken we de uitslagen van het labo en maken we het verdere behandelplan op. Nadien houden we 1x om de 4-8 weken een consult om alles goed op te volgen. Een vervolgconsult duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

AFSPRAAK maken met ANGéLIQUE?

Dit kan per mail of telefonisch:
angelique@darmgeluk.be
0491 74 07 66

AFSPRAAK MAKEN MET ELLEN?

Dit kan per mail of telefonisch:
ellen@darmgeluk.be
0475 20 89 54

TARIEVEN

Intake: € 115
"Er wordt een voorschot van € 55 gevraagd"
(Incl. BTW, persoonlijk advies verslag in PDF en bioresonantie meting of oligoscan ) 

Vervolgconsult: € 75
(Incl. BTW en bioresonantie meting of oligoscan indien nodig)

ANNULERINGSVoorwaarden

Alle afspraken dienen minstens 48u op voorhand geannuleerd te worden

Alle afspraken kunnen verplaatst worden, dit ook minstens 48u op voorhand

Wanneer de cliënt niet tijdig annuleert, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. De cliënt is verplicht deze te betalen.

Wanneer de cliënt niet komt opdagen zonder te verwittigen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Wanneer de cliënt tijdig annuleert, wordt hem/haar niets in rekening gebracht.

Wanneer de cliënt tijdig annuleert voor een online afspraak die reeds betaald is, zal het bedrag teruggestort worden minus 5euro administratieve kost.

Wanneer er een consult wordt geboekt, wordt ervan uit gegaan dat deze voorwaarden gelezen en goedgekeurd zijn door de cliënt